Yucat - Mobile Business Solutions

Vacature senior .NET developer

Om onze hoge kwaliteit te kunnen blijven handhaven en bovenal te kunnen blijven innoveren zoeken wij een Senior Softwaredeveloper.

Functie
Als Senior Developer ontwikkel je (mobiele) applicaties voor Windows Mobile OS gebaseerde PDAs en voor desktop systemen. De meeste ontwikkeling vindt plaats in .NET maar soms pas je ook C/C++ toe. Je bent betrokken bij alle aspecten van een mobiele oplossing inclusief de front- en backend databases, backend integratie, datasynchronisatie en security, maar ook installatiesoftware, deployment, performance en het gebruik door grote aantallen mobiele werkers. Bij veel oplossingen pas je het OneBridge platform toe, voorzien van geavanceerde synchronisatie- en beheersmogelijkheden.

Je hebt een belangrijke rol in het opstellen van technische ontwerpen en overige proces gerelateerde documenten en de invulling hiervan door – alsmede de aansturing van overige leden van het development team. Je denkt mee over de doorontwikkeling van diverse software componenten en de inzet van nieuwe, en draagt bij aan het continue verbeteren van het software development proces.

Profiel
Je beschikt over een HBO denkniveau en hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 2 jaar met .NET C#. Kennis en ervaring van C/C++ en .NET ASP is een pré. Een flinke affiniteit met mobiele devices spreekt voor zich, en ontwikkelervaring in .NET CF voor Windows Mobile is een groot voordeel. Goede SQL databasekennis en een gevoel voor werkbare user interfaces zijn vereist. Je bent communicatief vaardig, mondeling en schriftelijk, zowel in het Nederlands en Engels. Je bent technisch sterk, initiatiefrijk en stressbestendig. Bovenal ben je enthousiast en heb je zin om actief deel uit maken van een gedreven snel groeiende organisatie vol jonge professionals in een nieuwe uitdagende markt.

Kortom
Heb jij bovengemiddelde kennis en ervaring, ben je oplossingsgericht, leergierig en kun je zelfstandig werken als teamspeler? Wil je werken aan innovatieve projecten, hou je van een technische uitdaging, wil je dat jouw mening telt en een flink stuk eigen verantwoordelijkheid? Dan zijn wij de organisatie die je een uitdagende baan met leuke collega’s biedt.

Stuur je reactie met CV naar Barbara Prij of neem contact op voor meer informatie.