Yucat - Mobile Business Solutions

Vacature ICT consultant mobiel

Functie
Als consultant verricht je jouw werkzaamheden voornamelijk op locatie bij klanten. Klanten die variëren van multinationale ondernemingen met zware ICT afdelingen tot MKB ondernemingen met één systeembeheerder. Uitvoering is vaak zelfstandig en soms in teamverband. Soms met alleen een technische insteek, een andere keer fungeer je voornamelijk als projectleider. Je installeert en configureert onze mobiele oplossingen en adviseert hieromtrent. Oplossingen waarbij jij overigens actief aan bijdraagt deze vorm te geven in alle fasen van een traject. Vervolgens lever je ook 2e lijns ondersteuning en voert beheers- en onderhoudstaken uit. Vanuit de ervaring die je opdoet koppel je actief terug naar de organisatie en lever je een waardevolle bijdrage aan de verbetering van onze produkten en processen.

Profiel
Je beschikt over een HBO denkniveau en een allround kennis van computers, servers en netwerken. Je hebt kennis van en aantoonbare ervaring met Windows servers, Active Directory, groupware systemen als Exchange, Lotus Notes of Groupwise en (het beheer van) MS SQL server. Met klanten kun je meepraten op het gebied van netwerken en security (VPN, proxy). Je affiniteit met mobiele devices spreekt voor zich. OneBridge en Afaria zijn de centrale platformen in onze oplossingen en op dit moment toonaangevend in markt. Hierin zul je getraind worden, waarbij je de snelle ontwikkelingen in de mobiele branche als uitdaging ziet en je eigen maakt.

Je bent communicatief vaardig, mondeling en schriftelijk, zowel in het Nederlands en Engels. Je bent klantgericht, stressbestendig en houdt op locatie je ogen en oren goed open; jij bent tenslotte het visitekaartje van de organisatie. Je kan zelfstandig bij een klant te werk en zorgt dat de juiste mensen en middelen bij elkaar komen om de klus gedaan te krijgen. Bovenal ben je enthousiast en heb je zin om actief deel uit maken van een gedreven snel groeiende organisatie vol jonge professionals in een nieuwe uitdagende markt.

Kortom
Heb jij bovengemiddelde kennis en ervaring, ben je oplossingsgericht, leergierig en kun je zelfstandig werken als teamspeler? Wil je werken aan innovatieve projecten, hou je van een technische uitdaging, wil je dat jouw mening telt en een flink stuk eigen verantwoordelijkheid? Dan zijn wij de organisatie die je een uitdagende baan met leuke collega’s biedt.

Stuur je reactie met CV naar Barbara Prij of neem contact op voor meer informatie.