Yucat - Mobile Business Solutions

Vacature junior .NET developer

Voor de uitbreiding van ons development team zoeken wij startende tot redelijk ervaren .NET developers.

Functie
Als Junior .NET Developer ontwikkel je (mobiele) applicaties voor Windows Mobile OS gebaseerde PDAs en voor desktop systemen. Je bent betrokken bij een of meerdere aspecten van een mobiele oplossing inclusief de front- en backend databases, backend integratie, datasynchronisatie en security, maar ook installatiesoftware, deployment en performance. Bij veel oplossingen maak je gebruik van het OneBridge / iAnywhere platform of componenten hiervan.

Profiel
Je beschikt over een HBO denkniveau met aantoonbare programmeer ervaring. Een of meerdere jaren relevante werkervaring is een pré, met name als het .NET C# en/of C/C++ betreft. Een flinke affiniteit met mobiele devices spreekt voor zich, en ontwikkelervaring in .NET CF voor Windows Mobile is een groot voordeel. Goede SQL databasekennis en een gevoel voor werkbare user interfaces zijn vereist.

Hoewel je breed inzetbaar bent kun je afhankelijk van je kennis, ervaring en interesses een specialisme ontwikkelen op een bepaald gebied, bijvoorbeeld als designer, architect of tester. Je bent communicatief vaardig, mondeling en schriftelijk, zowel in het Nederlands en Engels. Je bent technisch sterk, initiatiefrijk en stressbestendig. Bovenal ben je enthousiast en heb je zin om actief deel uit maken van een gedreven snel groeiende organisatie vol jonge professionals in een nieuwe uitdagende markt.

Kortom
Heb jij bovengemiddelde kennis en ervaring, ben je oplossingsgericht, leergierig en kun je zelfstandig werken als teamspeler? Wil je werken aan innovatieve projecten, hou je van een technische uitdaging, wil je dat jouw mening telt en een flink stuk eigen verantwoordelijkheid? Dan zijn wij de organisatie die je een uitdagende baan met leuke collega’s biedt.

Stuur je reactie met CV naar Barbara Prij of neem contact op voor meer informatie.