Yucat - Mobile Business Solutions

Partners

Om u de beste oplossing te kunnen bieden werkt Yucat samen met diverse partners op het gebied van hard- en software. Met een drietal partners hebben wij een nauwe samenwerking op het gebied van kennisontwikkeling en -uitwisseling.

Palm
Yucat is Palm Business Partner en Palm Solution Partner. Wij zijn een door Palm erkende solution provider en worden direct vanuit Palm ondersteund door toegang tot de nieuwste mobiele devices. Hierdoor kunnen wij de laatste ontwikkelingen binnen de markt volgen en de beste oplossing leveren voor onze klanten.

Extended Systems
Yucat is Value Added Developer voor Extended Systems. Dit houdt in dat wij niet alleen Personal Information Management (PIM) implementaties doen, maar ook onze eigen applicaties kunnen koppelen aan diverse databases. De uitgebreide kennis van het OneBridge Mobile Solutions platform (voorheen XTND Connect) passen wij toe binnen de oplossingen voor onze klanten.

Universiteit Twente
Yucat heeft een academische oorsprong en is gelieerd aan de leerstoelcluster Telematics Systems and Services van de Universiteit Twente. De universiteit loopt voorop op het gebied van draadloze netwerktechnologie. Op het terrein van de universiteit is de grootste WiFi hotspot van Europa actief, en worden tests uitgevoerd met UMTS. Door onze samenwerking met de Universiteit Twente houden wij de pas met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van draadloze netwerktechnologie.