Yucat - Mobile Business Solutions

Aankondiging Mobile Enterprise 2009 Congres met o.a. Apple, IDC, SAP, Sybase

Driebergen, 5 oktober, Op 3 november a.s. vindt de Mobile Enterprise 2009 plaats in Amsterdam.

Dit is het Europese evenement van Sybase iAnywhere, gericht op beslissers binnen organisaties die op strategisch niveau bezig zijn met Mobility.

Als strategisch partner in mobility van Sybase iAnywhere, nodigt Yucat u uit om hierbij aanwezig te zijn. De volgende onderwerpen zullen tijdens deze dag aan bod komen:  

  • IDC-analist Lars Vestergaard zal zijn onderzoek naar de toekomst van de Europese Enterprise Mobility presenteren. Hierbij zal ook ingegaan worden op hoe SAP bedrijfskritische gegevens mobiel beschikbaar maakt.
  •  
  • Sybase iAnywhere zal nader ingaan op welke ontwikkelingen er op platform gebied zijn en hoe Sybase iAnywhere organisaties in staat stelt de huidige en toekomstige Enterprise Mobility te realiseren.
  •  
  • Daarnaast zal gesproken worden over het nieuwe platform (Sybase Unwired Platform, SUP). Ook zullen meer zakelijke oplossingen t.a.v. de iPhone aangekondigd worden en een range aan nieuwe functionaliteit bekend gemaakt worden voor de nieuwste versie van Afaria (marktleidende mobile device management tool, crossplatform).

Wilt u ook in 1 dag op de hoogte zijn van ontwikkelingen op gebied van mobility en interessante collega’s ontmoeten die zich ook professioneel bezig houden met mobility, registreer u dan hier:

www.themobileenterprise.eu. Het aantal plaatsen is beperkt. Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden.