Yucat - Mobile Business Solutions

Oplossingsgerichtheid

Wij zijn automatiseerders van mobiele werkprocessen gespecialiseerd in PDA gebaseerde oplossingen. Wij combineren zakelijk realisme en technische expertise om oplossingen te realiseren die werken. Uw processen en organisatie staan centraal. Wij zijn committed aan het eindresultaat, schakelen snel en maken waar wat we beloven.

Om een daadwerkelijke oplossing te kunnen realiseren voor uw specifieke situatie, zullen wij eerst een grondige inventarisatie verrichten. Samen met u worden de kritische eisen en wensen bepaald en de specifieke aspecten nagelopen. Bij de realisatie wordt uiteraard zoveel mogelijk gebruik gemaakt van bestaande infrastructuur.

De realisatie van een mobiele oplossing is een traject met gefaseerde ontwikkeling en in gebruik name. Een typisch traject omvat prototyping, uitvoeren van een pilot, meerdere releases met toenemende functionaliteit en training van gebruikers en IT beheerders. Tevens wordt de benodigde hardware en software geleverd en bieden wij na implementatie uiteraard onderhoud en ondersteuning.

Fasering is niet alleen wenselijk om uw investeringen te spreiden, maar vooral ook om uw organisatie tijd te geven om te veranderen. Veelal leidt gebruik tot een enorme enthousiasme binnen de organisatie en worden allerlei nieuwe mogelijkheden door uw eigen medewerkers aangedragen.